Få mere sundhed og energi ind på arbejdspladsen – bid for bid

Der er flere måder at skabe en sund arbejdsplads på, det kan dog være svært at få startet ud. Et godt sted at starte er hos Firma-frugt.dk, hvor de tilbyder lækker, frisk og sæsonaktuel frugt i enten flotte kurve eller store kasser leveret direkte til arbejdspladsen. På den måde kan I få startet en god vane og gjort det muligt at få den anbefalede mængde frugt hver dag.

Den friske frugt kan også bruges som et værktøj til at skabe motivation for jeres medarbejdere – den lækre frugt er nemlig det sunde personalegode, som både giver god stemning og fornyet energi. Med et stykke frem for eftermiddagsslik, eller hvad man ellers kunne have liggende gemt væk i skufferne, får man nemlig et skud naturlig energi, der varer ved. Og det er godt for både hovedet og kroppen.

3 gode fordele ved at få jeres frugt gennem Firma-frugt.dk

  1. Frisk frugt af høj kvalitet: Med et varieret udvalg af sæsonaktuelle frugtsorter, får I altid lækker frugt med en naturlig friskhed og i en høj kvalitet.
  2. Fleksibel ordning og god service: Tilpas jeres frugtordning, så I får nøjagtig den frugt, I har brug for – nemt og bekvemt.
  3. Frugtbar økonomi: Hos Firma-frugt.dk koster et års frugt til medarbejderne mindre end en enkelt sygedag, det er altså en god handel.

Der er mange andre fordele, som for eksempel at I selv kan vælge, hvor meget frugt I vil have, samt hvor ofte i vil have det leveret – og det gælder selvfølgelig uanset, om I er en lille start-up eller en stor virksomhed med mange medarbejdere. Der er nemlig et væld af muligheder, når det kommer til frugtordninger – noget I kan læse meget mere om og bestille på deres website. Det behøver nemlig ikke at være svært at tage det første skridt mod en sundere hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *