Bliv klar til at yde optimal førstehjælp med Optisafe.dk

Optisafe.dk har flere årtiers erfaring indenfor produkter til både førstehjælp, træning og simulation. De har derfor en stor viden og leverer altid produkter med kvaliteten i højsædet. Du behøver ikke gå på kompromis med sikkerheden hvad angår førstehjælp, når du handler med Optisafe.dk.

De forhandler artikler indenfor fem hovedkategorier:

  • Førstehjælpsudstyr
  • Hjertestarter
  • Anatomiske modeller
  • Simulationstræning
  • Brandsimulation

Danmark er et af verdens førende lande, hvad angår sundhedsvidenskab og livredning, og det skal vi blive ved med at være. Som leder eller virksomhedsejer kan du være med til at sikre den placering. Når du sørger for, at dine medarbejdere har adgang til hjertestartere, førstehjælpsudstyr og får regelmæssig træning i at yde førstehjælp, gør du verden til et mere sikkert sted.

At uddanne medarbejdere og personale til at kunne håndtere vanskelige situationer er at vise omsorg for dem, og derfor er den ekstra bonus at du får øget tryghed og trivsel på arbejdspladsen.

Specialleverandør indenfor alt, hvad der hedder førstehjælp

Optisafe.dk forhandler de professionelle Ambudukker, som anvendes til træning i førstehjælp. Når man træner førstehjælp, er det vigtigt, at simuleringen er så realistisk som muligt. På den måde får deltagerne mest ud af træningen, og de forberedes bedst muligt på en virkelig situation. Du kan også købe Ruth Lee-træningsdukker, som er full size og kan bruges til mange øvelser.

Den bedste træning er som sagt den der foregår med realistiske effekter. På Optisafe.dk kan du skaffe udstyret til at opsætte denne slags omfattende træningsprojekter, som er meget lærerige for deltagerne. Brandøvelser og lignende med røgmaskiner og slukningstrænere kan for eksempel være med til at forberede et fabrikspersonale på den værst tænkelige ulykke.

Vi kan ikke undgå ulykker, men vi kan forberede os bedst muligt på at mindske personskader og materielle skader. Kontakt Optisafe.dk for at høre mere om mulighederne for at uddanne dine medarbejdere til enhver situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *