3 tips til at få en ekstra god ferie

Er du endelig blevet vaccineret, og er du nu for alvor klar til igen at rejse ud i verden og opleve? Mange steder har åbnet op for turister igen, og vi er tættere på en normal end nogensinde før under corona. Vi kommer derfor her med tre tips til, hvordan du får en ekstra god ferie igen.

Badesko til stranden

Mange hoteller har stadig restriktioner i forhold til corona på hotellet, og det kan blandt andet betyde, at der ikke er den samme plads ved poolen, som der plejer. Derfor kan I risikere at være nødsaget til at tage til stranden, uanset hvordan den ser ud. Hvis der er sten herpå, anbefaler vi kraftigt et par badesko til voksne, som også er gode at gå i på det varme sand.

Få styr på indrejsedokumenter

I visse lande er der særlige betingelser for indrejse, og et af de lande er et af danskernes foretrukne rejsemål: Grækenland. Her skal du eksempelvis udfylde en erklæring, som både skal vises i den danske lufthavn samt til myndighederne i Grækenland. Hvis du ikke har styr på den erklæring, så kan du risikere slet ikke at komme ind – og så er ferien ret meget ødelagt.

Lær busserne i stedet for at tage taxi

Det er fristende at tage taxi i udlandet, fordi det er billigt sammenlignet med Danmark. Men busserne er endnu billigere, og man kan komme næsten gratis rundt, hvis man bruger offentlig transport. Hvis du tager en taxi, så sørg i det mindste for, at taximeteret tikker, da de ofte prøver at få mere ud af turisterne.