3 nødvendige digitale tiltag i din forretning

Enhver moderne forretning har behov for en online tilstedeværelse – og den kommer jo ikke af sig selv. Brugerne forventer, at du kan levere moderne løsninger, og det skal du give dem, hvis du ikke vil følge i hælene på dine konkurrenter. Vi giver dig her 3 digitale tiltag, som du kan benytte for at komme i forkøbet.

En app til at gøre dit produkt overskueligt

Med en app har du mulighed for rigtig mange ting, fordi den designes specifikt til din forretning. Om det er til medarbejdere eller kunder, kan du gøre en stor forskel i de processer, der nu engang er med din forretning. Du kan gøre det mere interessant at være kunde, mens du får lov til at have dit logo værende på alle dine kunders mobiler.

Husk dog altid at benytte en professionel samarbejdspartner som eksempelvis Holion.dk.

SEO og organisk trafik

I dag handler alting ikke om priser og slagtilbud. Mange online forretninger forsøger at lokke kunder til med godt indhold, så virksomheden etablerer sig som ekspert på området og derved fremstår mere attraktiv ved salg.

Du bør derfor gøre en stor aktiv indsats for at skabe et indholdsunivers, der er bedre end dine konkurrenters, fordi hvis det reelt er det, kan du komme øverst på Google-podiet uden betalt annoncering.

Brug video til awareness

Med den digitale revolution sætter kunder nye krav til dit indhold. Det skal være så nemt at tilgå, at de ikke engang behøves at læse noget. De skal stopfodres med det, hvilket en video kan gøre. Husk dog altid undertekster, da de fleste videoer afspilles uden lyd i de sociale feeds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *